Hårklipp hos HeiSveis! - motebevisst frisør i Hunndalen

Ny frisyre - nytt jeg

Det er det indre som teller, men det er ikke uviktig hvordan du ser ut på håret heller! For at håret skal holde seg sunt og sterkt er det nødvendig med jevnlig hårklipp. Vi er en salong for alle, og hos oss kan du få nesten alt du ønsker deg, enten du har krøller, kort eller langt hår!
Rita Andersson er daglig leder i salongen, i tillegg til å ha svennebrev i dame- og herrefag, og kurs i hairextension.
Vi holder til i flotte lokaler sentralt i Hunndalen. Kom innom, eller ring for timebestilling!

Frisører

Vi ønsker å bli forbundet med kvalitet og profesjonalitet. Alle våre frisører har fagutdannelse, mange med tilleggskurs innen frisørfaget.
Vil du ha en større forandring, gir vi deg gjerne idéer og inspirasjon til hvilke frisyrer som kan passe deg best. Ta gjerne en kikk i våre kataloger før du klipper deg, og se om du finner en hårklipp du vil ha! Er du usikker på hvilken klipp som uttrykker din personlighet best, hjelper vi deg gjerne! Kom gjerne innom oss i Hunndalen for en prat!

Salongen vår

Vi ønsker at du skal få en god opplevelse når du kommer til oss for hårklipp eller styling. Derfor har vi investert mye i å gjøre lokalene våre så trivelige som mulig, slik at frisørtimen blir en behagelig erfaring du har lyst til å gjenta!

Kom gjerne innom og ta en kikk på frisørsalongen vår i Hunndalen!

Verdier

Vi har ambisjoner om å fremstå som en moderne, men samtidig avslappende frisørsalong i Hunndalen. Vi skal alltid ha kjennskap til og kunnskap om de siste trendene innen hårklipp, og samtidig være et sted du kan komme om du bare ønsker å stusse panneluggen. Respekt for kunden innebærer at våre komptente frisører kan dele sin trendbevissthet og kompetanse og gi deg gode råd, uten at det går på bekostning av din integritet. Våre profesjonelle frisører vil alltid gi deg en hårklipp du ønsker, og ikke en frisyre som frisøren vil klippe.